Resultaten voor vlinderen

 
 
vlinderen
Vlinderen Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vlinderen of met Vlinderen in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vlinderen inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vlinderen en verwijzingen daarnaartoe.
vlinderen de betekenis volgens Algemeen Nederlands Woordenboek. mail.
vlinderen betekenis definitie. Het begrip vlinderen heeft 7 verschillende betekenissen.: 1 een betonvloer met een machine schuren en afwerken in een vlinderachtig patroon. 2 oppervlakkig of voorzichtig om een zaak heen praten zonder tot de kern van de zaak door te dringen, of te zeggen waar het op staat.
Vlinderen 4 definities Encyclo.
Met de vlindermachine ook troffelmachine, pleistermachine of afwerkmachine genoemd schuren we als eerste stap de bovenste laag open. Daarna kunnen we de vloer instrooien met een slijtvast materiaal en wordt de stroo. Gevonden op http//www.encyclo.nl/lokaal/10065.: vlinderen werkw.Uitspraak: vlndrn Verbuigingen: vlinderde verl.tijd enkelv.
vlinderen ANW Algemeen Nederlands Woordenboek.
Het schuren/afwerken gebeurt in een vlinderachtig patroon. een betonvloer vlinderen. een vloer vlinderen. De vloer vlinderen, dat wil zeggen dat na betonstorten er een tijd wordt gewacht tot het beton enigszins is ingedroogd en dan wordt de vloer met ronddraaiende machines geschuurd.
vlinderen WikiWoordenboek.
Ik ben al twee keer heen en weer gevlinderd, nu ga ik wat schoolslag doen. Het woord vlinderen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vlinderen herkend door.
Zelf beton vlinderen: methode en tips voor het vlinderen van betonvloeren.
Zelf beton vlinderen. Als je een betonvloer aanlegt, kan je deze vlinderen om de structuur van het beton te verstevigen. Zelf beton vlinderen is zeker mogelijk, maar het is geen eenvoudige klus. Als je zelf je betonnen vloer wil gaan vlinderen, kan je hier terecht voor de werkwijze en enkele handige tips.
vlinderen, afwerken betonvloer. vlinderen, afwerken betonvloer.
Overigens, mede door de grote verscheidenheid aan soorten en maten verschillen de huurprijzen voor vlindermachines fors van elkaar. klik op de afbeeldingen voor groter. vlinderen: stap 1: schuren met een vlinderachtig patroon traas terrazzo en vloerenbedrijf.: vlinderen met een forse troffelmachine m.
Betonvloer vlinderen Betonvloeren de Ronde.
Tel: 0523 676439 info@betonvloerenderonde.nl. Betonvloer vlinderen admin 2017-03-14T1519450000.: Een betonvloer vlinderen kun pas je doen als het beton hard genoeg is om er op te lopen. Het overtollige water wat er nog op ligt wordt er met een watertrekker afgehaald.

Contacteer ons