Meer resultaten voor kelderbouw

 
 
kelderbouw
Kelderbouw een verdieping onder uw bestaand woning Ruimer Leven.
Kelderbouw een verdieping onder uw bestaand woning. Een ruimer huis. Stelt u zich eens voor: een extra verdieping onder uw woning. Een volwaardige leefruimte die u direct meer woonoppervlakte biedt. Door kelderbouw wordt de oppervlakte van uw begane grond verdubbeld.
Afzinkkelder MBS Kelderbouw.
De afzinkkelder wordt door MBS Kelderbouw op het maaiveld opgesteld of in het werk gestort op een snijmes en vervolgens van binnenuit ontgraven en trillingvrij afgezonken. Door de montage van een tijdelijk stempelraam verkrijgt de gestempelde caissonconstructie de benodigde stabiliteit in de kwetsbare omgeving.
Hardeman.
Kelderbouw is een specialisme van Hardeman. Tal van bouwbedrijven laten voor uiteenlopende projecten de kelderbouw aan ons over. Dat wil zeggen: realisatie van een in het werk gestorte kelder. Soms klein en rechthoekig, soms hónderden vierkante meters groot met ronde vormen.
MBS Kelderbouw MultiBouwSystemen.
Wij voeren het overleg met andere partijen op de bouwplaats. Doordat wij de geprefabriceerde onderdelen van de kelder zelf produceren in onze fabriek in Vianen MultiBeton kunnen we een korte levertijd en goedkope plaatsing garanderen. Ga naar de website van MBS Kelderbouw.
Kelderbouw Meer ruimte onder uw woning Ruimer Leven.
Ontdek de oneindige mogelijkheden van kelderbouw. Bereken uw kelder. Kelderbouw Meer ruimte onder uw woning. Meer woonruimte zonder te verhuizen? Ruimer Leven maakt het mogelijk met kelderbouw onder uw bestaande woning! Volwaardige woonverdiepingen, voorzien van natuurlijk daglicht, ventilatie en een royale verdiepingshoogte.
Prefab betonkelders op maat van MBS Kelderbouw.
Prefab kelderwanden hebben veel voordelen ten opzichte van een holle wandconstructie en in het werk gestorte kelders. MBS Kelderbouw is gespecialiseerd in het leveren van prefab betonkelders op maat, variërend van prefab kelders onder zowel nieuwbouw als bestaande woningen tot grote parkeergarages in de binnenstad.
Kelderbouw.
Bent u genoodzaakt uw woning te laten herfunderen, denk dan eens aan de combinatie van herfundering en kelderbouw. Dat biedt u meer gebruiksruimte en grotere meerwaarde. Een luxueuze variant is de aanleg van een zwembad, inpandig of in uw tuin.
Kelderbouw Van Essen Betonwerken.
Ook in het werk gestorte kelders behoort tot ons specialisme. Dit doen wij voor zowel de particuliere als zakelijke klanten. Het aantal mogelijkheden/doeleinden van een eigen kelder zijn ongekend. Van een kantoor aan huis met aparte entree tot een garage of eigen wijnkelder.

Contacteer ons