Zoeken naar betonvloer vlinderen

 
 
betonvloer vlinderen
Gevlinderde betonvloer BBM Vloeren Dé vloerenspecialist.
Elk project is uniek en onze vakmensen zullen uw betonnen vloer professioneel behandelen tijdens het schuren en vlinderen. Zo krijgt uw vloer een prachtig glad eindresultaat. Als u gekozen heeft voor een gevlinderde betonvloer, wordt de vloer machinaal bewerkt door onze vlindermachines voorzien van afwerkbladen.
vlinderen, afwerken betonvloer. vlinderen, afwerken betonvloer.
google binnen de site. Vlinderen is het afwerken van een betonvloer in de uithardingsfase van het beton, dus als de betonvloer nog net belopen kan worden. Met" de vlindermachine ook troffelmachine, troffel, pleistermachine of afwerkmachine genoemd schuren we als eerste stap de bovenste laag open.
Hoe maak je een betonnen vloer glad? Livios.
Hoe kunnen we, zonder te vlinderen, een betonnen vloer glad maken? Kunnen we er dan gewoon platen opleggen of zo? Veel hangt er natuurlijk van af hoe glad je de betonvloer wil krijgen. Als hij spiegelglad moet zijn, is het polijsten met een vlinder toch de enige oplossing.
Gevlinderde betonvloer: toepassingen in huis, prijs inspiratie.
Door het vlinderen krijgt het beton zijn compacte structuur en typische wolkachtige uitstraling. Na het vlinderen is de vloer weliswaar beter verdicht, maar nog steeds vrij ruw van structuur. Een gevlinderde betonvloer moet dus nog meerdere malen gepolijst worden voordat hij zijn uiteindelijke glans krijgt.
Zelf beton vlinderen? Bekijk tips Betondirekt.nl.
En omdat deze machine natuurlijk een bepaald gewicht heeft, moet het beton al redelijk zijn uitgehard voordat u kan beginnen met vlinderen. De uiteindelijke egaliteit van de betonvloer hangt nauw samen met de kwaliteit van het vlinderen. Wanneer begin ik met vlinderen?
Betonvloer vlinderen of glad monoliet afwerken. Een dicht en duurzaam glad oppervlak.
Met deze manier van afwerken van uw betonvloer kan een dicht en duurzaam glad oppervlak worden verkregen. Bij het vlinderen wordt na het storten en verdichten het oppervlak met stalen spanen afgewerkt. Er hoeft dus geen extra afwerklaag of dekvloer te worden toegepast.
Betonvloer vlinderen: wat is dat?
Het grindachtige uiterlijk verdwijnt bij polijsten en maakt plaats voor een matglanzende en bijna onverslijtbare laag die zich perfect leent voor een mooie betonlook. Betonvloer vlinderen: hoe? Een betonvloer vlinderen is eerst en vooral een manier om een heel harde toplaag te krijgen die uiterst slijtvast is.
De verschillen tussen gepolijste, gevlinderde en geboende gietvloeren architectura.be.
wordt de term eigenlijk ten onrechte gebruikt voor de betonvloerafwerking die hier aan de orde is. Strikt genomen heet de hier beschreven bewerking vlinderen, namelijk het glad draaien van een betonoppervlak in het begin van zijn verhardingsfase. Dit gebeurt met behulp van een vlindermachine, meestal helikopter genoemd, al of niet met toevoeging of indraaien van een slijtlaag in de vorm van een droog mengsel of gietmortel. Het boenen van de vloer is een bijkomende afwerking en is een techniek afkomstig uit de sector van de bedrijfsvloeren. De vloer wordt gestort, het oppervlak gevlinderd en voorzien van een slijtlaag kwarts en eventueel kleurpigmenten. Na uitharding volgt dan het boenen, een behandeling met een natuurlijke poriënvuller en vervolgens eventueel met een synthetische was, meestal op basis van acryl. Ook nadien moet de vloer onderhouden worden met een emulgeerbare was die verdund wordt in het schoonmaakwater. Een vloer in geboend beton is dankzij zijn glanzend aspect gemakkelijker te onderhouden. Een groepsnaam voor dit type vloer zou kunnen zijn: decoratieve betonvloer of vloer in sierbeton.
JB Betonvloeren te Maaseik.
Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, flyers, posters, reclamebrochures, visitekaartjes, fotografie en virtuele tours. Daarnaast kunnen we ook het ontwerp en uitvoering verzorgen van uw drukwerk, autobelettering, banners, signs, spandoek in frame of canvas prints.

Contacteer ons